Moya Matcha To Go! Traditional
Mahe Matcha Roheline Tee 7 x 1,5g
€7.10
4 laos
PÄRITOLU: Jaapan
KLASS: Moya Matcha Traditional
MAITSE: Tasakaalukas, kergelt mõrkjas
SOBIB: Matcha teetseremoonia, kuuma / külma veega, matcha latte, matcha joogid, matcha kokteilid
KOOSTIS: 100% orgaaniline matcha roheline tee 1. ja 2.saagikoristuse lehtedest
PL-EKO-07
TURVALINE OSTUKESKOND
Maksa pangalingi või ülekandega
KIIRE KOHALETOIMETUS
Paneme paki teele 48 tunni jooksul
TASUTA SAATMINE
Tellimustele üle 50 EUR
MOYA MATCHA TO GO! VALMISTAMINE
Saad oma Moya Matcha To Go! valmistada kiirelt nii Moya klaasist pudelis kui ka tavalises pudelis: lihtsalt lisa matcha mahlale, veele või piimale ja loksuta seda 5 sekundit. |
|
Raputa, kuni kogu matcha lahustub ja pinnale tekib iseloomulik paks vaht. |
|
Su matcha on valmis minema! |
Matcha To Go! valmistamiseks võid kasutada ka matcha kaussi (matchawan) ja visplit (chasen) või piimavahustajat.
Moya Matcha Traditionali kasvatatakse Jaapanis, Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ja sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohkete sademete eest. Moya Matchat kasvatatakse ja koristatakse hoolikalt perekondlikel väikestel orgaanilistel teepõldudel. Seejärel töödeldakse seda kohapeal Jaapanis ja saadetakse meieni väikeste partiidena, et tagada matcha kõigi klasside värskus. See aitab säilitada teelehe kõiki omadusi ning mineraalide ja antioksüdantide kõrget taset.
Loe lähemalt matcha omaduste kohta.
Moya Matcha To Go! pakikesed
Moya Matcha To Go! on orgaanilise Moya Matcha Traditionali käepärasem vorm. To Go! on pakendatud üheannuselistesse matcha pulkadesse, millest saab valmistada nii sooja kui ka külma matchat kõikjal kus sa viibid. Moya Matcha To Go! on pakitud karpidesse, mis sisaldavad 7 pulka, igas kummaski 1,5 g orgaanilist matchat. Seda saab kõige paremini segada Moya Matcha klaasist pudelis.
Moya Matcha Traditional saadakse 1. ja 2. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Seejärel kogutakse värsked lehed kokku, kuivatatakse ja jahvatatakse matcha pulbriks. Traditional matchal on tasakaalustatud rikkalik mõrkjas-magus maitse, kreemjas tekstuur ja malahhiitroheline värv. Selle täidlane maitse muudab selle ideaalseks joogiks iseseisvalt, aga ka latte, smuutide ja küpsetiste sees.
Moya Matcha klasside erinevused
MOYA MATCHA | ||||
---|---|---|---|---|
Klass: | Traditional | Daily | ||
Saak: | I | I & II | II & III | III |
Roheline värv: | ||||
Lõhn: | ||||
Umami: | ||||
Mõrkjas: | ||||
SOOVITUSLIK KASUTUS: | ||||
Matcha teetseremoonia | ||||
Kuuma/külma veega | ||||
Matcha latte | ||||
Matcha mullijook | ||||
Matcha kokteilid & joogid | ||||
Jäätis, küpsetised & maiustused |