Moya Matcha Traditional
Orgaaniline Roheline Tee
€35.95
2 laos
PÄRITOLURIIK: Jaapan
MAITSE: tasakaalukas, kergelt mõrkjas
SOBIB: matcha tseremoonia, kuuma / külma veega, matcha latte, matcha joogid, matcha kokteilid
KOOSTIS: 100% orgaaniline matcha roheline tee 1. ja 2.saagikoristuse lehtedest

TURVALINE OSTUKESKOND
Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS
Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE
Tellimustele üle 50 EUR

MATCHA VALMISTAMINE
|
Traditsiooniline viis matcha valmistamiseks pärineb Jaapani teetseremooniast. See hõlmab matcha kausi, bambusest vispli-chaseni ja bambuslusika-chashaku kasutamist. Pange 2 chashaku lusikat matchat (1,5 g) matcha kaussi ja valage peale 100 ml kuuma vett (80 ° C). Chasen käes, vahustaga oma matchat jõuliselt m-kujulise, mitte ümmarguse liikumisega. Umbes 20 sekundi pärast peaks teie kauss olema täidetud täiusliku erk-rohelise vahuga. Kui soovite, et matcha oleks vähem tugev, võite kohe vett juurde lisada. |
---|---|
|
Matcha segamine piimavahustajaga on sama lihtne. Lisage tassi või klaasi tasane teelusikatäis matchat (1,5 g) ja valage üle 100 ml kuuma veega. Sega korralikult läbi ja lisa veel vett. 1 tl annab tavaliselt 200-250ml matcha jooki. Nii nagu kohvi, meeldib mõnele inimesele juua kanget matcha-espressot, teised eelistavad lisada rohkem vett. Matchat võid segada ka mahla või piimaga. |
Võite oma matchat valmistada uskumatult kiiresti Moya klaasist pudelis või tavalises pudelis: lisage lihtsalt oma valitud vedelikule (vesi, mahl või piim) matchat, raputage ja olete valmis minema! |
|
Matcha Latte valmistamiseks segage üks teelusikatäis matchat väikese koguse kuuma veega. Lisa juurde kuum taimne- või lehmapiim. Matcha-lattet saate magusamaks teha lusikatäie mee, vahtrasiirupi või agaavinektariga. |
Vaata kuidas Hitomi Saito,Moya Matcha kaasasutaja, valmistab täiuslikku matchat.
MOYA MATCHA TRADITIONAL
Kvaliteetne orgaaniline matcha, millel on tasakaalustatud rikkalik mõrkjas-magus maitse, kreemjas tekstuur ja malahhiitroheline värv. Selle täidlane maitse muudab selle ideaalseks joogiks iseseisvalt, aga ka latte, smuutide ja küpsetiste sees. Moya Matcha Traditional saadakse 1. ja 2. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle protsessi tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Seejärel värsked lehed kogutakse, kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks..


Moya Matcha Traditionali kasvatatakse Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ja sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohkete sademete eest. Moya Matchat kasvatatakse ja koristatakse hoolikalt perekondlikel väikestel orgaanilistel teepõldudel. Seejärel töödeldakse seda kohapeal Jaapanis ja saadetakse meieni väikeste partiidena, et tagada matcha kõigi klasside värskus. See aitab säilitada teelehe kõiki omadusi ning mineraalide ja antioksüdantide kõrget taset.
Loe lähemalt matcha omaduste kohta.
Moya Matcha klasside erinevused
MOYA MATCHA | ||||
---|---|---|---|---|
Klass: | Traditional | Daily | ||
Saak: | I | I & II | II & III | III |
Roheline värv: | ||||
Lõhn: | ||||
Umami: | ||||
Mõrkjas: | ||||
SOOVITUSLIK KASUTUS: | ||||
matcha teetseremoonia | ||||
kuuma/külma veega | ||||
matcha latte | ||||
matcha mullijook | ||||
matcha kokteilid & joogid | ||||
jäätis, küpsetised & maiustused |