Moya Kukicha
Mahe Jaapani Roheline Tee, 60g

10.10

2 laos

100% mahe Jaapani roheline tee

PÄRITOLU: Jaapan
MAITSE: Õrn, magus ja kergelt pähkline ning mere alanootidega
VÄRVUS: heleroheline
KOGUS: 60g

PL-EKO-07

TURVALINE OSTUKESKOND

Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS

Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE

Tellimustele üle 50 EUR

KUKICHA: VALMISTATUD VARTEST JA OKSTEST

Kukicha on kerge maitsevarjundiga tee, millel on õrnalt pähkline ja mesine maitse. See leiutati Jaapanis, kus kohalikud põllumehed keetsid pärast väärtuslikumate rohelise tee lehtede ja pungade müüki oma järelejäänud vartest ja okstest teed. Jaapani keeles tähendab “kuki” “oksa” ja “cha” tähendab “teed”. Moya Kukicha pärineb Kyushu saare maheviljelusest ja sellel on õrna röstimise tulemusena eriline, veidi tugevam aroom. Seetõttu kasutatakse kukichat sageli ka külmpruulitud tee valmistamiseks.

KUKICHA OMADUSED

Teaniini sisaldust vähendavat ja tanniinide sisaldust suurendavat fotosünteesi vartes ei toimu ja seetõttu sisaldab kukicha seda lõõgastavat ühendit suures koguses ja kofeiini vähe. Kukichat peetakse makrobiootiliseks teeks selle leelistavate omaduste ja kõrge kaltsiumisisalduse tõttu. Seda võivad juua lapsed, rasedad naised ja eakad. Nagu teisedki Jaapani rohelised teed, on ka kukicha rikkalik katehhiinide ja antioksüdantide allikas. Kukicha joomine mõjub hästi seedimisele. Samuti aitab see meie keha puhastada, hoida veresuhkrut normaalsel tasemel, vähendada halva kolesterooli taset ja parandada üldist vaimset tervist. Selle lehed sisaldavad kergesti imenduvat C-vitamiini, beetakaroteeni, foolhapet, kaaliumit, kaltsiumi ja fosforit.

KUKICHA VALMISTAMINE

KOGUS: 2-3 g / 200 ml
TEMPERATUUR: 70-80°C
VALMIMINE: 2-3 min
TÕMMISTE ARV: Kuni 4

Vaata lisaks

OSTUKORV0
Ostukorvis ei ole tooteid
Jätka ostlemist
0