Moya Matcha Premium
Mahe Matcha Roheline Tee

21.35

Laost otsas

Anna mulle märku, kui toode on taas laos

PÄRITOLURIIK: Jaapan
MAITSE: Umami, rikkalikult mahe magus maitse
SOBIB: Matcha tseremoonia, kuuma / külma veega
KOOSTIS: 100% mahe matcha roheline tee 1. saagikoristuse lehtedest

PL-EKO-07

TURVALINE OSTUKESKOND

Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS

Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE

Tellimustele üle 50 EUR

MATCHA VALMISTAMINE

Traditsiooniline viis matcha valmistamiseks pärineb Jaapani teetseremooniast. See hõlmab matcha kausi, bambusest vispli-chaseni ja bambuslusika-chashaku kasutamist. Pane 2 chashaku lusikat matcha pulbrit (1,5 g) matcha kaussi ja vala 100 ml kuuma vett (80 ° C). Chasen käes, vahusta. matchat jõuliselt m-kujulise, mitte ümmarguse liikumisega. Umbes 20 sekundi pärast peaks kauss olema täidetud täiusliku erk-rohelise matcha vahuga. Kui soovid, et matcha oleks vähem tugev, võid kohe vett juurde lisada.

Matcha segamine piimavahustajaga on sama lihtne. Lisa tassi või klaasi tasane teelusikatäis matcha tee pulbrit (1,5 g) ja vala üle 100 ml kuuma veega. Sega korralikult läbi ja lisa veel vett. 1 tl matcha pulbrit annab tavaliselt 200-250 ml matcha jooki. Nii nagu kohvi, meeldib mõnele inimesele juua kanget matcha-espressot, teised eelistavad lisada rohkem vett. Matchat võid segada ka mahla või piimaga.

Vaata kuidas Hitomi Saito,Moya Matcha kaasasutaja, valmistab täiuslikku matchat.

Moya Matcha Premium valmib Jaapanis, Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ja sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohke sademete eest. Moya Matchat kasvatatakse ja koristatakse hoolikalt perekondlikel väikestel orgaanilistel teepõldudel. Seejärel töödeldakse matchat kohapeal Jaapanis ja saadetakse meieni väikeste partiidena, et tagada matcha kõigi klasside värskus. See aitab säilitada teelehe kõiki omadusi ning säilitada mineraalide ja antioksüdantide kõrget taset.

Loe lähemalt matcha omaduste kohta.

Moya Matcha Premium

Kõrgeima kvaliteediga mahe matcha esimese saagi noorimatelt ja parimatelt lehtedelt. Traditsiooniliseks teetseremooniaks kasutatuna on sellel rikkalik mahe magus maitse ja kreemjas tekstuur ning seda eristab elav erk-roheline värv. Moya Matcha Premium saadakse 1. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Kogutakse, kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks ainult kõige peenemad ja õrnemad värsked lehed.

Moya Matcha klasside erinevused

MOYA MATCHA
Klass:

Premium

Traditional Daily

Culinary

Saak: I I & II II & III III
Roheline värv:
Lõhn:
Umami:
Mõrkjas:
SOOVITUSLIK KASUTUS:
Matcha teetseremoonia    
Kuuma/külma veega    
Matcha latte    
Matcha mullijook    
Matcha kokteilid & joogid    
Jäätis, küpsetised & maiustused    

 

 

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemist
0