Moya Matcha Daily
Mahe Matcha Roheline Tee
€9.25
4 laos
PÄRITOLURIIK: Jaapan
MAITSE: Tugev rohelise tee maitse
SOBIB: Matcha latte, matcha limonaad, matcha kokteilid, saiakesed, maiustused, jäätis, šokolaad
KOOSTIS: 100% mahe matcha roheline tee 2. ja 3. saagikoristusest
PL-EKO-07
TURVALINE OSTUKESKOND
Maksa pangalingi või ülekandega
KIIRE KOHALETOIMETUS
Paneme paki teele 48 tunni jooksul
TASUTA SAATMINE
Tellimustele üle 50 EUR
MATCHA VALMISTAMINE
Valmista omale matcha kiiresti Moya klaasist pudelis või tavalises pudelis: lihtsalt lisa oma valitud vedelikule (vesi, mahl või piim) matchat, raputa ja oled valmis minema! |
|
Matcha Latte valmistamiseks sega üks teelusikatäis matchat väikese koguse kuuma veega. Lisa matchale juurde kuum taimne- või lehmapiim. Matcha lattet saad magusamaks teha lusikatäie mee, vahtrasiirupi või agaavinektariga.
|
Vaata kuidas Hitomi Saito,Moya Matcha kaasasutaja, valmistab täiuslikku matchat.
Moya Matcha Daily valmib Jaapanis, Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ja sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohkete sademete eest. Moya Matchat kasvatatakse ja koristatakse hoolikalt perekondlikel väikestel orgaanilistel teepõldudel. Seejärel töödeldakse matchat kohapeal Jaapanis ja saadetakse meieni väikeste partiidena, et tagada matcha kõigi klasside värskus. See aitab säilitada teelehe kõiki omadusi ning mineraalide ja antioksüdantide kõrget taset.
Loe lähemalt matcha omaduste kohta.
Moya Matcha Daily
Kvaliteetne mahe matcha, millel on tugev rohelise tee maitse. Daily matcha on võrreldes kõrgemate matcha klassidega tugevama ja mõrkjama maitsega. Daily matcha on ideaalne valik matcha tee igapäevastele tarbijatele ja imeliseks koostisosaks smuutides, jäätistes ja küpsetistes. Daily matcha roheline tee on saadud 2. ja 3. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Seejärel värsked lehed kogutakse, kuivatatakse ja jahvatatakse matcha pulbriks.
Moya Matcha klasside erinevused
MOYA MATCHA | ||||
---|---|---|---|---|
Klass: | Traditional | Daily | ||
Saak: | I | I & II | II & III | III |
Roheline värv: | ||||
Lõhn: | ||||
Umami: | ||||
Mõrkjas: | ||||
SOOVITUSLIK KASUTUS: | ||||
Matcha teetseremoonia | ||||
Kuuma/külma veega | ||||
Matcha latte | ||||
Matcha mullijook | ||||
Matcha kokteilid & joogid | ||||
Jäätis, küpsetised & maiustused |