Moya Matcha Daily
Orgaaniline Roheline Tee
€19.95
5 laos
PÄRITOLURIIK: Jaapan
MAITSE: tugev rohelise tee maitse
SOBIB: matcha latte, matcha limonaad, matcha kokteilid, saiakesed, maiustused, jäätis, šokolaad
KOOSTIS: 100% orgaaniline matcha roheline tee 2. ja 3. saagikoristusest

TURVALINE OSTUKESKOND
Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS
Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE
Tellimustele üle 50 EUR
MATCHA VALMISTAMINE
Võite oma matchat valmistada uskumatult kiiresti Moya klaasist pudelis või tavalises pudelis: lisage lihtsalt oma valitud vedelikule (vesi, mahl või piim) matchat, raputage ja olete valmis minema! |
|
Matcha Latte valmistamiseks segage üks teelusikatäis matchat väikese koguse kuuma veega. Lisa juurde kuum taimne- või lehmapiim. Matcha-lattet saate magusamaks teha lusikatäie mee, vahtrasiirupi või agaavinektariga.
|
Vaata kuidas Hitomi Saito,Moya Matcha kaasasutaja, valmistab täiuslikku matchat.

Moya Matcha Daily valmib Jaapanis, Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ja sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohkete sademete eest. Moya Matchat kasvatatakse ja koristatakse hoolikalt perekondlikel väikestel orgaanilistel teepõldudel. Seejärel töödeldakse seda kohapeal Jaapanis ja saadetakse meieni väikeste partiidena, et tagada matcha kõigi klasside värskus. See aitab säilitada teelehe kõiki omadusi ning mineraalide ja antioksüdantide kõrget taset.
Loe lähemalt matcha omaduste kohta.

Moya Matcha Daily
Kvaliteetne orgaaniline matcha, millel on tugev rohelise tee maitse. Daily matcha on võrreldes kõrgemate matcha klassidega tugevama ja mõrkjama maitsega. See on ideaalne valik rohelise tee igapäevastele tarbijatele ja imeliseks koostisosaks smuutides, jäätistes ja küpsetistes. Kvaliteetne orgaaniline matcha on saadud 2. ja 3. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Seejärel värsked lehed kogutakse, kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks.

Moya Matcha klasside erinevused
MOYA MATCHA | ||||
---|---|---|---|---|
Klass: | Traditional | Daily | ||
Saak: | I | I & II | II & III | III |
Roheline värv: | ||||
Lõhn: | ||||
Umami: | ||||
Mõrkjas: | ||||
SOOVITUSLIK KASUTUS: | ||||
matcha teetseremoonia | ||||
kuuma/külma veega | ||||
matcha latte | ||||
matcha mullijook | ||||
matcha kokteilid & joogid | ||||
jäätis, küpsetised & maiustused |