See võrratu vegan matcha jäätis on just see, mida ühel kuumal suvepäeval vajad. Kreemjas jäätis, imeilus roheline värv ja magus maitse muudab iga lusikatäie tõeliseks restoranitasemel kogemuseks.
Vegan matcha jäätis
Koostisosad:
- 1 purk full-fat kookospiima
- 4 spl Moya Matcha Traditional
- 1 spl kartulitärklist
- 1/2 klaas suhkrut
- 2 spl vahtrasiirupit
- 1 spl vanilje ekstrakti
- natuke soola
Retsept:
Sõelu matcha ja tärklis kaussi ning vahusta vähese kookospiimaga (eemalda kindlasti kõik tükid). Lisa ülejäänud kookospiim, samuti suhkur, vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja sool. Sega korralikult, kuni suhkur lahustub. Maitse segu – see peaks olema tugeva matcha maitsega ja olema veidi liiga magus (pärast külmumist on magusus vähem märgatav). Pane oma jäätisemasina sisse ja järgi tootja juhiseid. Pärast segamist aseta jäätis karpi ja pane veel 3-4 tunniks sügavkülma tahenema.
Soovi korral saad seda jäätist valmistada ka ilma jäätisemasinata. Pane lihtsalt segu sügavkülma karpi, võta iga kolmekümne minuti järel välja ja sega saumikseriga.