Matcha küpsiseid valge šokolaadi ja pekaanipähklitega on tõesti lihtne valmistada. Valmistamine pole eriti aeganõudev, seetõttu soovitame seda retsepti eriti siis, kui ootate ootamatuid külalisi või ihkate millegi magusa järele. Küpsised peaksid olema krõbedad, kuid seest pehmed. Tulemus võib varieeruda sõltuvalt ahjust, nii et korrake seda retsepti vajadusel mitu korda, et saavutada tõeliselt täiuslikke matcha küpsiseid. Retsepti töötas välja kahe Michelini tärniga pärjatud prantsuse kokk Alexandre Couillon. Alexandre kasutas mainekas MoiChefi projektis osaledes Moya Matcha tooteid.

Matcha küpsised – prantsuse koka Alexandre Couilloni poolt

 

Kogus: 20
Aeg: 8 min + 10 min ahjus

Valge šokolaadi ja pekaanipähklitega matcha küpsiste koostisosad:

 

  • 125 g võid (toasoe)
  • 90 g valget suhkrut
  • 70 g pruuni suhkrut
  • 1 muna
  • 150 g sõelutud jahu
  • 1/2 tl pärmi
  • 1 näputäis soola
  • 2 spl Moya Matcha Daily
  • 100 g valget šokolaadi
  • 50 g  purustatud pekaanipähkleid  (või teisi pähkleid)

Matcha küpsiste retsept:

Kuumutage ahi temperatuurini 180 ° C. Sega või ja suhkur omavahel. Lisa muna ja klopi kõik ühtlaseks. Lisa jahu, pärm, sool, matcha ja sega kõik omavahel. Purusta pähklid ja lõika noaga šokolaad väikesteks tükkideks. Lisage need koostisosad küpsisetainasse. Sega veidi. Pange väikesed tainaportsjonid (umbes kaks supilusikatäit) küpsetuspaberile. Küpseta 8 minutit. Pärast seda eemaldage küpsised ahjust. Servad peaksid olema kuldsed.

Ostukorv
There are no products in the cart!
Jätka ostlemist
0