Moya Hojicha
Mahe Jaapani Roheline Tee
€9.95
4 laos
100% mahe Jaapani roheline tee Hojicha
PÄRITOLU: Jaapan
MAITSE: Ainulaadne puidune aroom
VÄRVUS: Karmiinpunane pruun
PL-EKO-07

TURVALINE OSTUKESKOND
Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS
Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE
Tellimustele üle 50 EUR
HOJICHA: RÖSTITUD TEE KYOTOST
Mahe hojicha on röstitud roheline tee, millel on suitsune aroom, ainulaadne pähkline karamelli maitse ja sügavalt karmiinpunane värv. Algul on maitse üllatav, kuid varsti tekitab selle unikaalne maitse lausa sõltuvus, sest see on nii heat. Hojicha tee väga ainulaadne maitse, mis ei sisalda teistele rohelistele teedele omast kibedust, muudab selle ideaalseks alternatiiviks mustale teele. Lehtede röstimisprotsess viidi läbi esmakordselt 1920. aastal Kyotos, kust pärinebki tee nimi “hoji-cha” (ほうじ茶), mis tähendab röstitud teed.


HOJICHA OMAPÄRA
Tänu oma ainulaadsele tootmisprotsessile on hojicha teel madal kofeiinisisaldus. Rasedad naised, lapsed ja vanurid joovad sageli Jaapanis hojichat ja see on tavaline õhtune tee. Hojicha on hinnatud selle erakordse maitse ja aroomi poolest ning sellel on ka palju meie tervisele kasulikke omadusi. Nagu teisedki Jaapani rohelised teed on ka hojicha rikkalik katehhiinide ja antioksüdantide allikas. Hojicha joomine mõjub hästi seedimisele, samuti aeglustab vananemisprotsesse, aitab väljutada toksiine, vähendab halba kolesterooli ja hoiab suhkrutaseme normis. Selle lehed sisaldavad kergesti imenduvat C-vitamiini, beetakaroteeni, foolhapet, kaaliumit, kaltsiumi ja fosforit.
HOJICHA VALMISTAMINE
|
KOGUS: 2-3 g / 150 ml |
---|---|
|
TEMPERATUUR: 75-90°C |
|
VALMIMINE: 1-3 min |
|
TÕMMISTE ARV: Kuni 3 tõmmist |

ERINEVUSED MOYA TEEDE VAHEL
SENCHA NO.21 | GENMAICHA | HOJICHA | |
Koostis: | Sencha roheline tee | Sencha roheline tee & röstitud pruuni riisi terad | Röstitud sencha rohelise tee lehed |
Maitse: | kõrreline, õrnalt soolakas | Magus pähkline maitse | Ainulaadne puidune aroom |
Tee värv: | Rohekas kuldne | Õrnalt kollakas | Karmiinpunane pruun |
Päritolu: | Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan | Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan | Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan |
Orgaaniline sertifikaat: | Jah | Jah | Jah |
Kofeiini tase: | Kõrge | Keskmine | Madal |
Soovituslik tarbimisviis: | Hommikutee | Einete kõrvale | Õhtutee |
SEE THE DIFFERENCES BETWEEN MOYA GREEN LEAF TEAS
SENCHA NO.21 | HOJICHA | GENMAICHA | KUKICHA | BANCHA | |
Ingredients: | Sencha green tea | Roasted sencha green tea leaves | Sencha green tea & grains of roasted brown rice | Stems & twigs of green tea plants | Bancha green tea |
Taste: | Grassy & slightly salty flavour | Unique woody aroma flavour | Butter-sweet flavour & nutty aroma | Delicate, sweet and slightly nutty with sea notes. | Delicate, vegetal with bitterish undertones |
Color of infusion: | Greenish gold | Crimson brown | Light yellow hue | Light green | Clear yellow-green hue |
Origin: | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan |
Organic certification: | Yes | Yes | Yes | Yes | Yes |
Caffeine level: | High | Low | Medium | Low | Medium |
Recommended usage: | Morning tea | Evening tea, recommended in macrobiotic diet | Afternoon tea, often consumed with meals | Evening tea, recommended in macrobiotic diet | All-day tea |