Moya Hojicha
Mahe Jaapani Roheline Tee

9.95

3 laos

100% mahe Jaapani roheline tee Hojicha

PÄRITOLU: Jaapan
MAITSE: Ainulaadne puidune aroom
VÄRVUS: Karmiinpunane pruun

PL-EKO-07

TURVALINE OSTUKESKOND

Maksa pangalingi või ülekandega

KIIRE KOHALETOIMETUS

Paneme paki teele 48 tunni jooksul

TASUTA SAATMINE

Tellimustele üle 50 EUR

HOJICHA: RÖSTITUD TEE KYOTOST

Mahe hojicha on röstitud roheline tee, millel on suitsune aroom, ainulaadne pähkline karamelli maitse ja sügavalt karmiinpunane värv. Algul on maitse üllatav, kuid varsti tekitab selle unikaalne maitse lausa sõltuvus, sest see on nii heat. Hojicha tee väga ainulaadne maitse, mis ei sisalda teistele rohelistele teedele omast kibedust, muudab selle ideaalseks alternatiiviks mustale teele. Lehtede röstimisprotsess viidi läbi esmakordselt 1920. aastal Kyotos, kust pärinebki tee nimi “hoji-cha” (ほうじ茶), mis tähendab röstitud teed.

HOJICHA OMAPÄRA

Tänu oma ainulaadsele tootmisprotsessile on hojicha teel madal kofeiinisisaldus. Rasedad naised, lapsed ja vanurid joovad sageli Jaapanis hojichat ja see on tavaline õhtune tee. Hojicha on hinnatud selle erakordse maitse ja aroomi poolest ning sellel on ka palju meie tervisele kasulikke omadusi. Nagu teisedki Jaapani rohelised teed on ka hojicha rikkalik katehhiinide ja antioksüdantide allikas. Hojicha joomine mõjub hästi seedimisele, samuti aeglustab vananemisprotsesse, aitab väljutada toksiine, vähendab halba kolesterooli ja hoiab suhkrutaseme normis. Selle lehed sisaldavad kergesti imenduvat C-vitamiini, beetakaroteeni, foolhapet, kaaliumit, kaltsiumi ja fosforit.

HOJICHA VALMISTAMINE

KOGUS: 2-3 g / 150 ml

TEMPERATUUR: 75-90°C

VALMIMINE: 1-3 min

TÕMMISTE ARV: Kuni 3 tõmmist

ERINEVUSED MOYA TEEDE VAHEL

  SENCHA NO.21 GENMAICHA  HOJICHA
Koostis: Sencha roheline tee Sencha roheline tee & röstitud pruuni riisi terad Röstitud sencha rohelise tee lehed
Maitse: kõrreline, õrnalt soolakas Magus pähkline maitse Ainulaadne puidune aroom
Tee värv: Rohekas kuldne Õrnalt kollakas Karmiinpunane pruun
Päritolu: Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan Kagoshima, Kyushu saar, Jaapan
Orgaaniline sertifikaat: Jah Jah Jah
Kofeiini tase: Kõrge Keskmine Madal
Soovituslik tarbimisviis: Hommikutee Einete kõrvale Õhtutee

SEE THE DIFFERENCES BETWEEN MOYA GREEN LEAF TEAS

  SENCHA NO.21 HOJICHA GENMAICHA KUKICHA BANCHA
Ingredients: Sencha green tea Roasted sencha green tea leaves Sencha green tea & grains of roasted brown rice Stems & twigs of green tea plants Bancha green tea
Taste: Grassy & slightly salty flavour Unique woody aroma flavour Butter-sweet flavour & nutty aroma Delicate, sweet and slightly nutty with sea notes. Delicate, vegetal with bitterish undertones
Color of infusion: Greenish gold Crimson brown Light yellow hue Light green Clear yellow-green hue
Origin: Kagoshima, Kyushu Island, Japan Kagoshima, Kyushu Island, Japan Kagoshima, Kyushu Island, Japan Kagoshima, Kyushu Island, Japan Kagoshima, Kyushu Island, Japan
Organic certification: Yes Yes Yes Yes Yes
Caffeine level: High Low Medium Low Medium
Recommended usage: Morning tea Evening tea, recommended in macrobiotic diet Afternoon tea, often consumed with meals Evening tea, recommended in macrobiotic diet All-day tea

Vaata lisaks

Ostukorv
There are no products in the cart!
Jätka ostlemist
0